Jobber på høygir

– Viktigheten av å beholde HIL i allnorsk fotball er stor. Og vi gjør hva vi kan for å legge til rette for at det skal skje.

NEDRYKKSPLASS: Etter at TILs andrelag slo Lillestrøms andrelag 4-1 mandag ettermiddag, befinner HIL seg øyeblikkelig på nedrykksplass. - Vi gjør hva vi kan for å rette opp i den kinkige situasjonen som laget befinner seg i, men tror på at laget vil klare å berge plassen i divisjonen, sier HILs sportslige leder, Dag-Jøran Olsen. Foto: Stian Storhaug 

sport

Det sier sportslig leder i HIL, Dag-Jøran Olsen om situasjonen som fikk en ny dimensjon mandag. På ettermiddagen sørget TIL 2 for å slå Lillestrøm 2 på Alfheim. Deres seier sørget for at HIL ble passert, og sendt under streken. Med 11 kamper igjen i terminlista denne sesongen, så er laget nødt til å sanke flere poeng enn hva de har gjort hittil. Og det har klubben lagt en slagplan på hvordan skal skje.

– Akkurat nå er vi i dialog med to konkrete spillere. Statusen for dem er at det jobbes med å få denne duoen til klubben, sier Olsen om arbeidet for å styrke klubben.