Vesterheim blir lagkamerat med OL-mester Øystein Pettersen

Øystein «Pølsa» Pettersens inntog i Team Kaffebryggeriet er noe som betyr mye for meg personlig.

LAGKAMERATER: Magnus Vesterheim (t.v.) og Øystein «Pølsa» Pettersen skal begge krige i Ski Classics-sirkuset for Team Kaffebryggeriet denne vinteren. - Det er stort å ha han med i vår treningsgruppe, sier Vesterheim om inntoget til OL-mesteren fra 2010 i Vancouver. Foto: Martin Andersen 

sport

Det sier Magnus Vesterheim om det faktum at Øystein «Pølsa» Pettersen blir å finne i Team Kaffebryggeriets rekker denne sesongen. Den 36-årige langrennsløperen, som tidligere har en suksessrik karriere bak seg som langrennsløper, kan blant annet vise til et OL-gull . Det tok han 22. februar 2010 da han sørget for å hente hjem OL-gullet i lagsprint sammen med Petter Northug jr.

– Den erfaringen som han har bygd opp over mange år som langrennsløper, blir spennende å få lov til å ta del i. Han vet mye, både om hva man bør legge opp langrennssatsingen og hva man ikke skal gjøre. Og når man ser på hva han har av meritter med både OL-gull og verdenscupseier, så kan han jo oppnådd noe av det største som man kan oppnå, sier Vesterheim.