Espen Andersen ble en publikumsfavoritt under Landsfinalen i bilcross:

– Her er kanonen fra nord

Espen Andersen fra NMK Harstad ble virkelig en publikumsfavoritt under Landsfinalen i bilcross.

PUBLIKUMSYNDLING: Espen Andersen sparte ikke på sladdene da han viste seg fram for publikum under Landsfinalen. - For meg var denne helga en opplevelse for livet, sier hovedpersonen selv etter tiendeplassen om helgas opplevelse i sin Opel Ascona. Alle foto: Stian Ormestad/bilcross.no 

sport

18-åringen fra NMK Harstad var nemlig en sjåfør som virkelig hadde til hensikt å markere seg under mesterskapet som samler årets beste nasjonale bilcrossførere til duell. Da brukte Andersen virkelig muligheten til å la det motorsportsinteresserte Sørlandet få stifte bekjentskap med seg under årets mesterskap i regi av NMK Konsmo utenfor Kristiansand i helga. NMK Harstad-føreren fikk en god følelse da han fredag la ut på oppvarmingsrunde for å besiktige banen under årets mesterskap. Og da det var duket for alvor under lørdagens løp, var det ikke tvil om at junior-føreren skulle vise seg fram.

– For meg begynte det strålende. Jeg kjørte til tet, og ble der til målstreken var passert, sier Andersen.