– Dette kan være vendepunktet

Rundt 1.000 aktive og tilskuere gjorde et V75-arrangement badet i sol til sommerens folkefest i travparken. Nå jobber sportssjef June Wallervand Reyes videre med et solid snev av optimisme.

OPTIMISTISK: Sportssjef June Wallervand Reyes mener at årets suksessrike V75-arrangement kan være starten på bedre tider for nordnorsk travsport. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

For fokuset på de politiske fraksjonene og den høylytte støyen som har kommet i kjølvannet, har fått konsekvenser for den sportslige utviklingen i den nordnorske landsdelen. For halvannet år siden var det en vanvittig mengde med medlemsskapsinnmeldinger som førte til at V75-arrangementet ble visket ut med et pennestrek. Da det var duket for folkefest og V75-arrangement for første gang på to år lørdag formiddag, sørget man for at dette trygt kunne kalle arrangementet for en suksess.

– De aller fleste tilbakemeldingene som har kommet inn er av det positive slaget. Arrangementsmessig må vi virkelig si oss fornøyd med det som vi opplevde på travparken lørdag ettermiddag, sier Wallervand Reyes.