Brage/Trondenes ble møtt med trampeklapp på Evenes:

–Dette har vært en surrealistisk opplevelse

Ett døgn etter opplevelsen ved å vinne klasse gutter 15 år under Norway Cup, landet Brage/Trondenes på Evenes.

Vinnerskaller: Brage/Trondenes-spillerne kom sist ut av flyet og mottok stående applaus gjennom avgangshallen. I ankomsthallen sydet det av familie og venner som tok imot vinnerne av klasse G15 under årets Norway Cup: Foran fra venstre og bakover: Sigve Larssen (med pokalen), Sander Ingebrigtsen Andrea P Hunstad, Adrian F Markussen, Brage L Lauritzen, Tobias Gjerde, Lars Ivar Ingebrigtsen (koordinator og lagleder). Foran fra høyre og bakover: Fredrik Aronsen, Noah Johnsen, William Bergli Kristensen, Jesper Aspelund, Steffen Aronsen, Nicholas Johnsen (i midten), Frank Aspelund (trener), Pål Rainer Johansen (Ansvarlig for sosiale medier, kommentator og mann bak kamera på de live-streamede kampene). Foto: Andreas Isachsen 

sport

Der ble lagets spillere og støtteapparat møtt med en sammenhengende applaus mens de gikk gjennom avgangshallen, der et par-tre hundre reisende ventet på å dra sørover.

Og jubelen ble ikke mindre da flere titalls hadde møtt for å imot laget i ankomsthallen. Norske flagg vaiet om kapp, mens gratulasjoner, heiarop og en og annen tåre, ble felt.