Langløper i rute

Magnus Vesterheim leverte to solide rulleskiløp under årets utgave av Blinkfestivalen.

STERK: Magnus Vesterheim leverte to solide konkurranser under årets utgave av Blinkfestivalen. Nå ser han fram imot et hyppig konkurranseprogram med rulleski på. Foto: privat 

sport

Under onsdagens langløp over 60 kilometer klassisk fra Ålgård til Sandnes var Vesterheim på startstreken. Det endte i 19.-plass for kvæfjerdingen. Torsdag avsluttet han deltakelsen i Blinkfestivalen ved å klatre drøyt 600 høydemeter på rulleski i Lysebotn Opp. Det endte til slutt med en 12.-plass i kraftprøven.

– 19.-plassen er jeg faktisk ganske fornøyd med. For meg resulterer dette i ei grei forbedring fra i fjor. Jeg var blant annet i bakken med et aldri så lite fall, men klarte likevel å holde meg i gruppa bak teten, sier Vesterheim om løpet som ble vunnet av Andrew Musgrave.