Turneringsrapport fra et lag som vant uten å vinne kamper

Vi var det eneste laget fra klubben som ikke gikk til a-sluttspillet, men også vi var vinnere

KILKAM G12: Bak fra venstre: Jørgen Nygård Henriksen, Birk Jørgensen, Jørgen Nygård, Daniel Mikalsen og Erik Aleksander Johnsen. Foran fra venstre: Simon Wikman Kaarbø, Eskil Skillingstad, Emil Benjaminsen, Erik Bjerke, Mikael Johansen Meyer og Tim Ligaard. 

sport

Det er gått vel ei uke siden Piteå Summer Games, en av verdens fem største fotballturneringer for barn og ungdom, ble avsluttet med finalespill. Da Outgrowers fra Tanzania, Merced San Inazio fra Spania, C.E.F. 18 Tucuman fra Argentina og Brage Trondenes fra Harstad og flere spilte finaler, var vi på 12-årslaget til Kilkam allerede halvveis på veien hjem til Harstad.

I baksetet i bilene satt gutta med store smil trass i at vi ikke vant en eneste kamp. Tre tap innledende og uavgjort i plasseringskampen var den sportslige fasiten.