Arbeidet med Landsåsbanen i gang:

A-laget stilte mannsterke

Toppskårer eller ei. I FK Landsås stiller alle a-lagsspillerne på dugnad når klubben trenger hjelp.

ALLE BIDRAR: Kristian Ellefsen og Fredrik Johansen har begge spilt på allnorsk nivå, men når det kommer til dugnad er det ikke forskjell på a-lagsspillere og andre medlemmer i FK Landsås. Alle må til pers for å holde kostnadene lavest mulig. 

sport

Kristian Ellefsen er en mann å stole på når 4.-divisjonslaget trenger skåringer. Han leverer alltid, og står med 30 mål på 31 kamper for Landsås. Det gir ingen fritak når klubben trenger dugnadshjelp. Lørdag gjøv Ellefsen og 15 andre fra a-troppen løs på gjerdet rundt Landsåsbanen, som skal renoveres i løpet av sommeren.

Kretsens verste bane skal bli den beste

I september skal nye Landsåsbanen stå klar.


Det 15 år gamle og nedslitte banedekket skal fjernes. Nytt grunnarbeid med isolering og avretting må gjøres for å få bukt med setningsskader. Først da kan et flunkende nytt kunstgress rulles ut. Det skal også graves ringmur rundt for å lage oppsamler for granlut og mikroplast, og fangenett skal monteres på kortsidene og langsiden som vender mot boligfeltet nedenfor banen.