Fikk «kun» brukt halvparten av bilens effekt i fjor:

– I år blir det enda mer show

Ole-Johnny Pettersen, kjent som mannen som lett kan sette fyr på asfalten med sin Chevrolet Camaro hvis han vil, deltar for fjerde gang i Norges råeste bakkeløp i juli. Han gleder seg til å produsere litt røyk i Fjellandsbyen.

i Fyr og flamme: Ole-Johnny Pettersen stiller til start under Norges råeste bakkeløp og kan love mye røyk, flammer og et øredøvende show. Her under Night of Thunder på Evenes. Foto: Odd Leif Andreassen 

sport

Bakkeløpet, og arrangementene knyttet til, finner sted i Målselv 17.-20. juli. Fjoråret bød dessverre på motorproblemer for Pettersen, men i år skal alt være i skjønneste orden, skal vi tro den mangeårige bilentusiasten fra Harstad riktig. Under årets bakkeløp lover han derfor enda mer show.

Fra halv til full effekt

Pettersen forteller at Camaroen hans har omtrent 1.150 hestekrefter, men at han ikke fikk brukt alle under fjorårets bakkeløp.