Tromsø IL drar på treningsleir i Hamnvik før cupen

TIL varmer opp til fotballturneringen Piteå Summer Games i Hamnvik.

VERTSKAP: Denne gjengen fra Ibestad ser fram til å knytte vennskap til Tromsø. Bak fra venstre: Lina Sjåfjell Røsand, Sigurd Hanssen, Vetle Hanssen, Håkon Beer-Sist, Elias Hansen og Markus-André Skog. Foran fra venstre: Sebastian Lamo, Malvin Hanssen-Trældal, Benjamin Høie-Dahlberg og Vebjørn Fosshaug. Foto: Vegar Johnsen 

sport

Leder i Ibestad IL, Vegar Johnsen, tror ikke det har skjedd før at Tromsø IL kommer til Ibestad for å spille fotballkamp. Riktignok ikke eliteserielaget, men det som kan bli morgendagens helter på Alfheim.

Utflytta ibestadværing Henning-Ivar Thode Iversen og trenerkollega Stian Normann Anfinsen, hvis foreldre er fra Ibestad, tar med et 13-årslag på treningsleir.