Agnar Christensen kritisk til den regionale fotballsatsingen:

– Vi er ikke i nærheten

– Pasienten dør jo. Hvorfor fortsette å feilmedisinere?

ENDRING: Grovfjord-trener Agnar Christensen mener at det er på høy tid å ta grep om den lokale fotballsatsingen. Christensen, med flere sesonger som TIL-trener, mener at det må settes inn ressurser i de yngres avdeling, og å gjøre det mer attraktivt å utforske tilværelsen som trener.   Foto: John Henry Storhaug

sport

Det sier regionens mest profilerte trener, Agnar Christensen, og sikter da mot regionens generelle fotballmiljø. Han mener nemlig at tendensene som man ser i den lokale fotballen er grobunn for bekymring.

– Mitt inntrykk er at man preges for mye av spilleravganger, når sentrale spillere velger å fortsette sin fotballkarriere et annet sted. Det blir stadig tøffere å henge med, også på 3.-divisjonsnivået. Samtidig er det klart at vi som Nord-Norges mest folkerike region ikke er i nærheten av å nå opp til nivået til det beste laget i Finnmark, I Nord-Troms eller i Salten, kommenterer Christensen om den generelle situasjonen i den regionale fotballen