Kickboksing-paret ble årets ildsjeler: – Ved å ikke gi opp, kan man lykkes med det aller meste

Ekteparet Nina og Ole Martin Røberg er tildelt ildsjelprisen for 2019.

VINNERE: Nina Røberg og Ole Martin Røberg ble årets vinnere av Ildsjelprisen 2019. De fikk til sammen utdelt 25.000 kroner av Sparebank 68 grader Nords styreleder, Rudi Christensen. Bak applauderer finalist Hermann Fyrvik. Foto: Solveig Marie Hokland Larssen 

sport

Trenerne i Tjeldsund Kickboxing Klubb mottok prisen på 25.000 kroner onsdag kveld. Det er åttende gang ildsjeler blir hedret på denne måten av Sparebank 68° Nord i samarbeid med Harstad Tidende.


Inkludering og ungt fokus

Juryen har bestått av tidligere idrettsrådsleder Hilde Lilleng, sjefredaktør Kjell Rune Henriksen i Harstad Tidende og rådgiver Trude Kind Bendiksen i Sparebank 68° Nord. Juryen roser ekteparet Rødbergs brennende engasjement.