Liverpool-helt til Kilbotn for å instruere lokale fotballtalenter

I 2001 skåret Stephen Wright for Liverpool i UEFA-cupen mot Borussia Dortmund. I 2019 skal han være instruktør under årets utgave av Harstad Fotballcamp.

KOMMER: Liverpools tidligere høyreback, Stephen Wright, har skåret i viktige oppgjør for Liverpool på høyeste nivå. 4. juni er wright blant instruktørene som kommer til fotballskolen Harstad Fotballcamp. Foto: privat 

sport

Det er nyheten som primus motor for fotballskolen som går av stabelen på Kilkambanen og i idrettslagets nye fotballhall 4.-7. juli, Frank Aspelund kommer med en snau måned før startskuddet går. For første gang kommer det engelske instruktørkorpset med et medlem som har løftet et europeisk stortrofé i sin spillerkarriere. For Wright vet personlig hva som kreves for å lykkes på det øverste nivået i fotballverdenen.

– For oss som fotballskole er det stort å ha en slik kapasitet med oss for å lære våre deltakere tips og triks som kan ta dem videre i fotballkarrieren. Wright har spilt i den europeiske UEFA-cupen, og har erfaring fra spill i Premier League, sier Aspelund om den tidligere Liverpool-backen.