Kjell Søreide feiret bursdag med ny løpspremiere:

Deltaker-boom i gave

Folk strømmet til og ga Kjell Søreide en perfekt bursdagsgave mandag kveld. Se bildeserie fra «Kanebogen - Krafthallen» på ht.no

BURSDAGSBARN: Kjell Søreide fikk en solid bursdagsgave da 119 deltakere sluttet opp om «Kanebogen skole - Krafthallen» tirsdag ettermiddag. - Vi setter nye rekorder hele veien, sier en fornøyd Søreide. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det var konklusjonen etter at den nye løypa «Kanebogen skole - Krafthallen - Kanebogen skole» ble sjøsatt tirsdag ettermiddag. Her møtte det fram deltakere i fleng når værgudene la godviljen til og leverte mer eller mindre perfekt løpsvær.

– Det er fantastisk at 119 deltakere finner veien til et nytt løp som dette. Og også helt i tråd med statistikken, sier Søreide.