Rotet bort en 2-0-ledelse etter 11 håpløse minutter: – Forferdelig kjipt

Medkila hadde ingen god dag i egen boks hjemme mot Grei mandag.

STRAFFE: Dina Nielsen hadde ikke kontroll på ballen da hun kroppstaklet Linnea Laupstad, som fikk straffe. Laupstad skåret også Medkilas andre mål, og var lagets beste spiller i kampen mot Grei.  Foto: William Larsen-Nyborg

sport

Forsvarstabber skulle vise seg å bli avgjørende i en kamp som Medkila tilsynelatende hadde brukbar kontroll på. Hjemmelaget åpnet overbevisende og ledet 2–0 etter glimrende prestasjoner av stjerneskuddet Linnea Laupstad. Laupstad skaffet Medkila-jentene straffe etter en forsering langs kanten før hun ble felt. Straffesparket satte Rachel Hignett kontant i mål etter 22 minutter spilt. To minutter senere kunne Laupstad notere seg selv på skåringslisten etter et skudd ned i hjørnet til høyre for målvakten. Se kampen i opptak her!

– Det er alltid morsomt å skåre mål. Jeg synes at jeg gjorde en god kamp, sier Laupstad.