Nominert til Ildsjelprisen 2019:

Idrettshallbyggeren

Finn Håkon Jørstad kalles gjerne «Mr. Kilkam» på grunn av arbeidet han legger ned for IF Kilkameratene.

BRENNER FOR IDRETT: Finn Håkon Jørstad i IF Kilkameratene har brukt mye av den siste tiden til å ferdigstille Tianhallen i Kilbotn. – Hvis jeg vinner Ildsjelprisen, skal det bygges tribune i hallen, sier han. FOTO: HÅKON WIKAN 

- Det er veldig hyggelig, men samtidig overraskende å bli nominert til Ildsjelprisen.

Finn Håkon Jørstad
sport

Med et hallprosjekt i sluttfasen er målet om å gi barn og unge i Harstad bedre treningsmuligheter, nær.

Jørstad er styreleder i IF Kilkameratene og assistenttrener for Kilkam 04. Han er én av fire kandidater til Sparebank 68° Nords Ildsjelpris - som utdeles i samarbeid med Harstad Tidende. Av prispengene på 25.000 kroner, skal 20.000 gis videre til et idrettsformål. Prisen deles ut 12. juni.