Nominert til Ildsjelprisen 2019:

– Våre elever skal bli best

Ekteparet Røberg i Ramsund har sendt lokale idrettsutøvere ut i verden. Verdensmesterskap er ikke fremmed for dem.

SAMARBEID: Ekteparet Nina og Ole Martin Røberg slår et felles slag for Tjeldsund Kickboxing Klubb. De ofrer mye av sin tid for at barn og unge skal ha et tilbud å gå til i Ramsund.  Foto: Privat

sport

Nina og Ole Martin Røberg er trenere i Tjeldsund Kickboxing Klubb. Paret er blant de fire nominerte kandidatene til Sparebank 68° Nords Ildsjelpris - som utdeles i samarbeid med Harstad Tidende. Av prispengene på 25.000 kroner, skal 20.000 gis videre til et idrettsformål. Prisen deles ut 12. juni.

– Vi er veldig interesserte i kickboxing, og at barn og unge skal ha et spennende tilbud å gå til, sier Nina, som sammen med mannen brenner for å tilby barn og unge fritidstilbud hvor lek, fysisk aktivitet, mestrings- og idrettsglede har fokus.