Forlenger ferien i nord for å hjelpe Medkila ut våren

Maria Hustad går på utlån fra Lyn til Medkila for resten av vårsesongen, og kanskje lenger enn det.

TILBAKE: Maria Hustad går rett inn i startelleveren i mandagens kamp for Medkila mot Grei. Hun skal i utgangspunktet spille de fire neste kampene for Medkila, men åpner for mer etter ferien. – Vi vil helst beholde henne så lenge som mulig, sier trener Margunn Haugenes.  Foto: Knut Ingebrigtsen

sport

1.-divisjonsklubben har handlet raskt da den ble klar over at Lotte Fossem torsdag måtte operere leggene for andre gang på mindre enn ett år. Erstatteren, i alle fall på kort sikt, er allerede på plass. Det blir et gjensidig gledelig gjensyn for Medkila og Maria Hustad.

Trolig ute av spill for resten av sesongen

Medkila må planlegge seriespill og cup uten tidligere landslagsspiller Lotte Fossem.


Hustad forlot Medkila etter fjorårssesongen på grunn av studier i Oslo. Nå kommer hun tilbake for å hjelpe til.