Rekordstor tildeling av spillemidler i Troms fylkeskommune

Tirsdag ble tallene for den fylkesvise spillemiddeltildelingen offentliggjort. I Troms settes det ny tildelingsrekord. Halvparten av midlene tildeles til anleggsutvikling i Tromsø.

Positiv: Knut Bjørklund mener større summer i spillemiddeltildeling til anleggsutvikling er ett steg i riktig retning. Arkivfoto 

sport

Det er skriften på veggen etter at Troms fylkeskommune tirsdag sendte ut pressemelding som omhandlet tildelingen. 58,3 millioner kroner tildeles fra fylkeskommunen. Det er ny tildelingsrekord i Troms.

– Det er veldig bra at vi har kommet opp på dette nivået hva tildelingen angår. Og det er også bra at Tromsø-idretten får en stor pott av spillemiddeltildelingen. For vi trenger et sterkt idrettsmiljø i Tromsø, og synes at utbyggingen av idrettsanlegg her er ensidig positiv. Men det som man ideelt sett burde ha sett mer av på denne lista var flere idrettsprosjekter i Sør-Troms, mener idrettskretsleder, Knut Bjørklund.