Den lokale eneren Magnus Vesterheim fikk råd av langrennskongen Johannes Høsflot Klæbo:

– Ingen snarveier til topps

– Sjetteplass i Vasalloppet, sier du. Det kaller jeg en langløper som har nådd verdenstoppen.

RÅD: Johannes Høsflot Klæbos råd til Magnus Vesterheim for å nå toppen av langløpskarusellen er å jobbe tålmodig og hardt over tid. - Det finnes ikke noen snarveier til langrennstoppen, sier multimesteren på ski til den lokale langløpseneren. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Johannes Høsflot Klæbo er tydelig imponert over Magnus Vesterheim og hans bestenotering i langløpskarusellen. Selv om han selv har tre OL-gull fra 2018, tre VM-gull fra 2019, sammenlagtseier i Tour de Ski og sammenlagtseier i totalverdenscupen, tar han seg tid til å anerkjenne Kvæfjord-løperens gode prestasjoner i langløpssirkuset.

– Om man skal henge med på dette nivået, så må man være steike godt trent. Da er du utvilsomt en bra skiløper, sier Høsflot Klæbo.