– Drømmen er å få best mulig aktivitet for barna

Hålogaland Fotballkrets forsterket fra Tromsø IL med ansettelsen av Martin Størkersen Myrlund som klubbutvikler.

NY JOBB: Martin Størkersen Myrlund skal fullføre kvalitetsklubbarbeidet i TromsØ IL før han vender hjem for å jobbe på heltid i fotballkretsen.   Foto: Tromsø IL

sport

Størkersen Myrlund starter i jobben 15. august. Han kommer fra stillingen som leder for yngres avdeling i Tromsø IL, og har tidligere jobbet fire år i Tromsdalen UIL som administrasjonskonsulent og daglig leder.

Vil nærmere familien

– Det har vært en lang prosess. Jeg har en spennende jobb i Tromsø. Det blir trist å forlate den, men samboeren og jeg har i et par år snakket om å flytte nærmere hjem når muligheten byr seg. Den kom nå, og jobben i fotballkretsen er for interessant til å takke nei, sier Størkersen Myrlund.