Medkila slet lenge mot Mjølner, men hentet hjem seieren til slutt

Det tok tid, og det lugget bekymringsverdig mye i cupoppgjøret mot Mjølner. Men Medkila kan fortsatt kopiere cup-bragden fra 2003.

AVANSEMENT: Medkila hadde ingen toppkamp, men vant til slutt komfortabelt under cup-oppgjøret mot Mjølner onsdag kveld. Mål av Ida Nylund, Rachel Hignett (2), Nemine Steffensen og Agnethe Mathisen sørget for at gjestene vant 5-0 på Narvik stadion. Foto: Line Anita Nermark 

sport

Etter en omgang mot Mjølner var det vanskelig å peke ut hvem som kom fra 1.-divisjon og hvem som var 2.-divisjonslaget, ble det etter hvert tydelig. Anført av Linnea S. Laupstad tok gjestene stadig mer over på Narvik stadion. Hun var uforskammet opplagt da lagene hadde skiftet side på Narvik stadion under onsdagens 2. runde i NM-cupen mot 2.-divisjonslaget Mjølner. 16-åringen herjet og dirigerte fra sin sentrale midtbaneposisjon kampen i gjennom. Grunnet fravær og sparing av spillere, ble Laupstad dratt inn som sentral midtbanedirigent, sammen med Ida Fossem. Der fant hun seg etter hvert meget godt til rette. Hun driblet, fintet og herjet med oppasserne. Og gjorde akkurat som det passet henne.

– I andre omgang var Linnea virkelig god, sier trener Margunn Haugenes