Lykkes Magnus med neste års mål, befinner han seg i verdenseliten

Magnus Vesterheim håper på at mer kaffe er resepten som skal ta han opp på seierspallen i neste års Ski Classics-løp.

AMBISIØS: Magnus Vesterheim karakteriserer den nettopp avsluttede langløpssesongen som positiv, men uten de framtredende resultatene. Nå har han satt seg spennende mål for sesongen. Klarer han dem, kan han trygt karakteriseres som en langløper i den ypperste verdenstoppen. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier kvæfjerdingen etter at årets langløpssesong er et tilbakelagt stadium. Den første sesongen, hvor Vesterheim kun har hatt tilværelsen som skiløper å tenke på, har gitt mersmak.

– For meg har det vært en god ting å ha dette som jobb. Økonomisk sett er det såvidt det går rundt. Men jeg har ikke angret på at jeg gikk all-in og ble fulltids langrennsløper, sier Vesterheim, før han tar en god slurk av kaffekoppen.