Sjansefattig åpningskamp

HIL sikret seg ett poeng i seriepremieren borte mot Finnsnes lørdag. En god målvakt kan takkes for det ene poenget.

Matchvinnerredning: Målvakt Sulejman Suljemanovic leverte en strålende redning da han reddet frisparket fra 17 meter like før full tid.   Foto: Dag Jøran Olsen

sport

Selv om ingen av lagene klarte å skape de helt store sjansene, var det likevel hjemmelaget som var nærmest å stikke av med alle tre poengene like før slutt på et frispark fra 17 meters hold i sirkelen utenfor sekstenmeteren.

Se høydepunktene fra Finnsnes-HIL

Her er de viktigste hendelsene fra HILs serieåpning i 3.-divisjon.


Skuddet hadde retning mot krysset, men takket være et tigersprang fra HILs gode målvakt, Sulejman Sulejmanovic, fikk han slått ballen til hjørnespark. En typisk matchvinnerredning, selv om den bare sikret ett poeng