Skånland videre i cup-thriller

Da dommeren signaliserte for straffespark nærmere seks minutter på overtid i Bardufoss storhall, var skånlendingenes videre cup-håp i Frank Balteskards hender.

Frank Balteskard, SOIF  Foto: Andreas Isachsen

sport

Men den erfarne spissen gjorde ingen feil fra krittmerket, og sikret 2-2 og ekstraomganger i andre kvalifiseringsrunde til årets NM-cup. Tidligere gikk Bardufoss i ledelsen ved å servere en kanon i krysset bak en sjanseløs Odd Erlend Pettersen i Skånlands mål. Det ble også pauseresultatet.

Etter sidebytte sørget Petter Hustad for utligningen, mens Bardufoss gikk opp i ledelsen minuttet etter. Men etter 10 spilte minutter av første ekstraomgang festet nok en gang vertene grepet om kampen. Da var det Hamidou Camara som satte inn ledermålet.

Skånland kom imidIertid tilbake for tredje gang da Adrian Sørensen sørget for SOIF-utligning. I straffesparkkonkurransen sørget Skånland for å gå seirende ut av konkurransen etter to redninger av sisteskanse Odd Erlend Pettersen.

I forrige kvalikrunde ble Landsås slått ut av Bardufoss på kontroversielt vis. Nå er det Harstad som står på andre banehalvdel i første ordinære cup-runde.


Cup-protesten ble avvist

Norges Fotballforbund har avvist protesten fra Landsås etter cupkvalifiseringen mot Bardufoss. Nå vurderer Harstad-klubben å anke avgjørelsen.

 

Vil gi Landsås penger for å anke, men klubben gir opp

Landsås setter pris på et privat initiativ for en mulig ankesak.