Trekker 4.-divisjonslaget 16 dager før seriestart

Medkila ga beskjed til fotballkretsen torsdag om at seniorlaget flyttes ned til 5.-divisjon.

STYRELEDER: Ole-Martin Linaker beklager at Medkila ikke klarer å stille lag i 4.-divisjon for menn, men er glad for at seniortilbudet fortsatt vil eksistere. - Det har tatt tid å trekke en konklusjon, men det var nødvendig å gi oss selv en sjanse til å se hva vi fikk til. Samtidig er det riktig overfor de øvrige klubbene å trekke laget nå i stedet for å risikere at vi måtte ta et slikt grep underveis i sesongen, sier styrelederen. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

For tre måneder siden så det ut til at seniortilbudet skulle forsvinne i sin helhet for første gang siden a-laget så dagens lys i 1948.

Over 70 års historie skrives videre i 2019, men Medkila trekker seg fra 4.-divisjonsplassen laget er kvalifisert for.