Travlag søker advokathjelp i kamp mot forbund: – Kjemper mot uretten

Seks travlag nekter å finne seg i at et forbundsstyret får fortsette når det er reist mistillitsvotum fra seks av 14 nordnorske travlag.

KJEMPER: Travlagsleder Jørn Eilertsen varsler at de seks travlagene som forlot årets årsmøte i Nord-Norge Travforbund, ikke er ferdig med kravet om ekstraordinær generalforsamling i travforbundet. - Uansett hvordan man vrir og vender på ting, så er vi seks travlag som alle sitter på mistillit mot det sittende styret, sier Eilertsen. Arkivfoto: Ivar Hjelvik  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Det kan bekreftes av leder i Harstad og Oppland travlag, Jørn Eilertsen. Han var blant delegatene som deltok under årets årsmøte i Nord-Norge Travforbund. Men da det var brukt tre timer på å diskutere møteinnkallingen, tok han og fem andre travlag sin hatt og forlot årets årsmøte.

Full splittelse for åpen scene

Leder i Yngve Pedersen i Ofoten travlag slåss en forgjeves kamp for at alle travlagene skulle få ha stemme- og talerett under årsmøtet til Nord-Norge Travforbund.


– Vi har krevd ekstraordinært årsmøte som en følge av at seks travlag har reist mistillit mot det sittende styret i travforbundet. Det er noe som vi skal bruke juridisk hjelp for å få igjennom, sier Eilertsen, før han utdyper: