Sparebank 1 Nord-Norge støtter Medkila-prosjekt med 1,5 millioner kroner

– Vi kunne ha kommet ut med denne avtalen allerede i januar. Men nå er tiden moden.

SAMFUNNSUTVIKLING: - Det føles veldig godt å kunne ha med en næringsaktør på veien til Medkila Girl Power, sier Medkila-leder Ole-Martin Linaker og prosjektleder for Medkila Girl Power, Margunn Haugenes. De flankeres av Hilde Langseth Bakke (t.v.) og Mona Slåtto Olsen. Foto: Ivar Hjelvik  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Det sier Medkila-leder Ole-Martin Linaker om den mildt sagt voksne avtalen som klubben har underskrevet med Sparebank 1 Nord-Norge. Mandag formiddag kunne nemlig klubben og banken presentere en samarbeidsavtale som har en verdi på over halvannen million kroner. Av disse kommer 1,4 millioner fra bankens prosjekt, «Samfunnsløftet». Dette representerer den største enkeltstående tildelingen til et idrettsprosjekt av denne typen noen gang.

– Det har vært fantastisk å kunne se engasjementet som klubben har for å gjøre andre gode. De står fram som et fyrtårn og et eksempel til etterfølgelse, sier banksjef Mona Slåtto Olsen om Medkila Girl Powers voldsomme utvikling den seneste tida.