BDO og IK Hind går sammen om nytt terrengløp:

Ny folkefest på trappene

– Planen er at all snøen skal være forsvunnet her i slutten av mai.

TERRENGLØP: IK Hinds Mike Sheath og BDOs arrangementsansvarlig, Laina Karlsen, satser på ny folkefest i Folkeparken 23. mai. Da går friidrettsklubben og næringsaktøren sammen om å arrangere et terrengløp over 10 kilometer med utøvere fra herrelandslaget i langrenn på startstreken. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier Laina Karlsen i revisjons- og regnskapsbyrået BDO om planene for årets nykommer på arrangementsfronten. Nå er firmaet klar med sitt eget terrengløp i Folkeparken, som skal gå av stabelen 23. mai.

– Da skal vi arrangere vårt eget terrengløp i Folkeparken. BDO-Mila er en serie terrengløp, som selskapet årlig arrangerer i samarbeid med langrennslandslaget og lokale idrettslag. Hvert år deltar tusener av unge og gamle i løpene rundt om i norske byer. sier Laina M. Karlsen i BDO Harstad om gratisarrangementet.