Tre lokale NNM-vinnere

Sivert Østberg-Tømmervik hentet hjem sitt første nordnorske mesterskap fredag formiddag. Ida Storjord Tovås og Noah Nylund fulgte opp med hver sin seier.

Hoppende: Ida Storjord Tovås (t.v.) og Herborg Skjelle er begge betingede optimister før årets junior-NM, og håper på hoppende jubel etter at mesterskapet er gjennomført søndag. Arkivfoto 

Ask Jørgensen fra Medkila skilag 

sport

Sivert Østberg-Tømmervik fra Medkila Skilag ledet løpet hele veien , og vant komfortabelt. Det gjorde han med en margin på 22 sekunder ned til toer Hermann Nordstrand Fiksen fra Bossekop UIL. Bastian Holst fra Melbo IL tok tredjeplassen.

Fjell-løperen Ida Storjord Tovås gikk hen og vant fem kilometer klassisk i K18-årsklassen. Helborg Skjelle fra Medkila Skilag fulgte opp med bronsemedalje. Vilje Marie Guldbrandsen fra Bardufoss OIF tok sølvet.