Nytt konsept fra Sørvikmark IL i Hinnøyløpets 50. år:

Jubilanter på rekordjakt

Kan du slå Håkon Mikalsens raskeste løp gjennom Hinnøyløpets 30 kilometer. Det kan lønne seg.

Rekord-bonus: Sørvikmark IL retter fokuset mot løyperekorden når de setter opp en pott for å hente hjem løyperekordene i herre- og kvinneklassen. Håkon Mikalsen er for øyeblikket mannen å slå. Han har gjennomført løpet på 1.19.00, som er den raskeste gjennomføringen av løpet i ny trasé. Arkivfoto: Framtid i Nord 

sport

I løpets 50. år introduserer nemlig Sørvikmark-leder Anita Aspenes Andreassen og Sørvikmark IL en nyvinning til løpet. De har utviklet et nytt prosjekt som har til hensikt å trekke enda flere toppløpere på startstreken under søndagens løp.

– Vi har tenkt på ulike måter å markere 50-årsjubileet vårt på, og har bestemt oss for å gjøre et framstøt, som forhåpentlig er med på å forbedre løyperekorden i herre- og kvinneklassen, mener SMIL-lederen.