Skal legge langtidsplan for Harstad som arrangørby:

Åpner for internasjonalt renn og NM

Hovedkomitéleder Svein Gunnar Helland ser muligheter for at Harstad kan ta det neste steget som vert for store langrennskonkurranser.

AMBISJONER: Svein Gunnar Helland er leder for hovedkomiteen under store langrennsarrangement i Harstad. Han mener Medkila Skilag og Kilkam samarbeider så godt at klubbene kan prøve seg på internasjonale renn i fremtiden. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Samarbeidspartnerne Medkila Skilag og IF Kilkameratene har arrangert norgescup to ganger, hovedlandsrenn for ungdom, junior-NM og senior-NM del 2 siden 2009. De har ingen planer om å gi seg. Tvert om. Skistadion skal oppgraderes ytterligere, og da kan det være aktuelt å søke om internasjonale renn til Kilbotn.

Se stemningsbilder fra norgescupen i langrenn i Kilbotn

Rennets sikkerhetssjef Frank Formo og vår fotograf Øyvind Askevold Kaarbø gir deg et innblikk i hva som foregikk ute i løypene da langrennsløpere fra hele landet var i aksjon denne helga.


Helland vil likevel ikke ta for hardt i med å lansere altfor store visjoner.