Høyt konfliktnivå i nordnorsk travpolitikk stopper ikke den lokale entusiasmen:

– Vår vekst skal fortsette

– Det er veldig god stemning i den lokale travsporten.

Stemningsfylt: - Det er ingenting i veien med verken stemningen eller framdriften i lokal travsport. Det kan Linda Kristiansen, Liss-Karin Sandvik, Jørn Eilertsen, Kay-Gunnar Ringberg, Per Jørgensen og Silje Kristin Eilertsen skrive under på. - Nå vil de fortsette det gode styrearbeidet som har pågått over tid for å styrke lokal travsport, sier styremedlemmene i Harstad og Oppland Travlag. Foto: Ivar Hjelvik  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Det sier Jørn Eilertsen, Kay Gunnar Ringberg, Silje Kristin Eilertsen, Linda Kristiansen, Per Jørgensen og Liss-Karin Sandvik, mens de smiler til hverandre. Det er nemlig et helt annet bilde enn hva som har blitt tegnet når den nordnorske travlagene skal samles for å diskutere travpolitiske saker eller avgjøre hvordan styresammensetningen skal være i det nordnorske travforbundet. Når denne gjengen kommer sammen for å jobbe for å styrke de lokale forholdene, er det derimot en helt annen stemning.

– Vi er enige om det meste her i gården, sier styremedlemmene før sitt eget medlemsmøte tirsdag kveld.