God start på årets junior-NM:

To kjempeløp i blåsten

Herborg Skjelle (18) og Ingeborg Hansen (17) startet junior-NM med å levere løp som det luktet svidd av.

TIER-PAR Ingeborg Hansen (t.v.) og Herborg Skjelle slo til med hver sin tiendeplass i henholdsvis 17- og 18-årsklassen under junior-NM på Savalen. - Vi er nok godt vant til forhold som dette, og mestrer godt når man må løpe mye utenfor sporet, sier Hansen.  Foto: Hilde Skjelle

sport

Ingen av de to løperne følte seg i utgangspunktet sikker på at fredagens øvelse skulle borge for pangløp. Men det viste seg å slå til. For da været virkelig la til rette for løperne som brettet opp ermene under årets første renn under junior-NM, var det noe som passet Medkila Skilags duo som hånd i hanske For i blåsten i Nordre Hedmark, var det Skjelle og Hansen som leverte varene.

– Jeg var overrasket over at dette løpet holdt til tiendeplass. For personlig så følte jeg at jeg tapte sekunder overalt, sier Skjelle.