20 lokale spillere klare for kretslagssamling

Fotballjenter og -gutter skal kartlegges før uttak til landsdelssamling og nasjonale talentleirer.

UTTATT: Hanne Thode Hansen er blant fire 2004-jenter fra Medkila i jentetroppen til Hålogaland. 

sport

1.-4. mars arrangeres kretslagsturneringen for Nord-Norge i Bardufoss. Mens jentene og guttene født i 2004/2003 stiller rene kretslag fra Hålogaland, skal 2005-årgangene spille sammen med Nordland.

Størst uttelling blant lokale klubber har Medkila, som har fått med åtte spillere. Brage Trondenes har med fem. I tillegg er Skånland, Kilkam og Ibestad representert. Disse er nominert og vurdert av mange trenere på veien for å komme gjennom nåløyet.

– Dette er en arena for referansebygging, påvirkning og er i tillegg ment som et kartleggingstiltak inn mot uttak til landsdelssamling på våren og sommerens talentleirer, opplyser Hålogaland Fotballkrets.

– Det er mange som skulle ønske de var med, som denne gangen ikke ble valgt. Dere må bare fortsette å legge ned et kvalitetsarbeid og glede dere med fotballen. Ingen vet hvilke muligheter som dukker opp i fremtiden. Vær klar når den dukker opp, oppfordrer fotballkretsen.

Følgende lokale spillere er uttatt:

Gutter 2004/2003:

Kristian Lysvik, Medkila, Jan-Helge Westerås, Brage Trondenes, Casper Becker, Brage Trondenes, Emrick Hind Schjelderup, Medkila, Andreas Jenssen, Ibestad, Noah Johansen, Brage Trondenes, Steffen Aronsen, Brage Trondenes

Jenter 2004/2003:

Emma Lykke Sjåfjell, Kilkam, Hanne Thode Hansen, Medkila, Lisa Traasdahl Johansen, Kilkam, Helena Höglin, Medkila, Helena Mathilde Johansen, Ibestad, Lisa Valland, Medkila, Andrea Hunstad, Brage Trondenes, Frida Nordgård Larsen, Medkila og Nathalie Dyring Hansen, Medkila.

Gutter 2005:

Theodor Hustad, Skånland, Henrik Killie, Skånland, Gri Leh Htoo Ah Pa, Medkila

Jenter 2005:

Rebecca Offerdal, Kilkam