Flere lokale mestere under søndagens sonemesterskap:

Sekundstrid endte i gull

Katrine Tovås kjempet knallhardt mot både forkjølelse og konkurrenter. Resultatet ble at 15-åringen hentet hjem Fjell Skilags eneste sonemesterskap.

MÅLBEVISST: Katrine Tovås legger ut fra start under Sonemesterskapet i Bjerkvik. Til tross for forkjølelse klarte hun å ta hjem seieren i 16-årsklassen. Sonemesterskapet delte hun med konkurrent Sigrid Kvandal Solberg fra Ballangen.  

sport

Søndag var nemlig Tovås på startstreken under helgas sonemesterskap i Bjerkvik. Selv om toppformen på langt nær var på plass, aktet Tovås å kjempe for å hente hjem sonemesterskapet i Bjerkvik.

– Jeg var forkjølet, og kjente at dette ikke ble noe toppløp fra min side. Likevel var jeg bestemt på at jeg skulle kunne gå inn til ei grei tid. Men med den bakgrunnen, var det såpass tungt at motivasjonen min til slutt dreide seg om å komme seg i mål, sier Tovås om den tøffe opplevelsen.