Superveteran og kontinuitetsbærer:

26 sesonger på a-laget

Han var på innebandyklubbens første trening da den ble stiftet 11. november 1991. Siden har Tom Bakken vært med på alt. Nå nærmer karrieren seg slutten for 42-åringen.

RUTINE: Tom Bakken har stått for kontinuitet i a-laget til innebandyklubben. Helt siden laget ble startet opp tilbake i 1991 har Bakken vært fast inventar i klubbens a-lag. Foto: Ivar Hjelvik  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Det medgir spilleren, som har vært fast inventar hos innebandyklubben siden de startet opp sin virksomhet tilbake i 1991. Uten å være for kontant i uttalelsene om at denne fort kan være hans siste eliteseriesesong, bekrefter 42-åringen at det nå kan gå mot slutten for innebandykarrieren.

– Man belager seg jo på at man ikke kan holde det gående veldig mye lenger. Det ligger ganske så mye arbeid bak å være rustet til en sesong på øverste nivå. Og den jobben blir ikke enklere med alderen, sier Bakken.