Trener Øyvind Hansen om første dag i norgescupen:

– Oppløftende start

Starten på årets norgescuphelg på Åsen i Akershus peker mot en spennende fortsettelse.

TILFREDS: Herborg Skjelle (t.v.) og Ida Tovås fikk en oppløftende start på norgescuphelga. Tovås ble nummer 15, mens Skjelle tok 17.-plassen i 18-årsklassen. Arkivfoto: Ivar Hjelvik  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Det sier Medkila Skilags trener, Øyvind Hansen, om det som løperne presterte under fredagens klassiske femkilometer i løyper som skilegenden Bjørn Dæhlie og OL-vinner Ragnhild Haga kjenner som sin egen bukselomme. Det endte med en lokal trio som tok en plassering blant de 20 beste. Fjell Skilags Ida Tovås hentet hjem 15.-plassen i 8-årsklassen, hvor Medkila Skilags Herborg Skjelle ble nummer 17. Ett år yngre Ingeborg Hansen gikk også inn til 17.-plassen i 17-årsklassen.

– Trioen leverer alle gode prestasjoner i tøffe løyper fredag, mener Hansen.