Tilbyr lag for dem som ikke vil satse

Margrethe Steinkjær og Benedicte Helmersen Strand mente at det var på høy tid med et tilbud for alle. Jøran Kurt Larsen tok imot initiativet med åpne armer.

NYSKAPENDE: Margrethe Steinkjær (t.v.) og Benedikte Helmersen Strand ble mottatt med åpne armer da de presenterte sine planer om nytt a-lag i klubben for Harstad Damefotballs leder, Jøran Kurt Larsen. Nå sikter de mot spill i 2.-divisjon, avdeling 8 i sin første sesong som a-lag. Foto: Ivar Hjelvik  Foto: Ivar Hjelvik

Tilbudet er midt i blinken i vår klubb. Dette (...) tilfører større bredde til dagens fotballtilbud

Jøran Kurt Larsen, leder i Harstad Damefotball
sport

Steinkjær og Helmersen Strand har lenge sett etter en arena for å spille fotball på a-lagsnivå. Den føler de ikke har eksistert i Harstad på ei stund. Derfor mente de to venninnene at det nå var på høy tid å skape den arenaen.

– Vi har et ønske om å få til et lag for dem som vil ha det gøy, røre litt på seg og knytte bånd gjennom fotballen. Hvor vi kan møtes på kveldstid for å kakke litt ball. Samtidig er målet å stille lag i årets 2.-divisjon, sier Steinkjær.