Idrettsrådet har ansett hallen som klisterfri

– Ved flere anledninger har bruk av klister i en klisterfri hall vært på idrettsrådets bord.

INVOLVERT: Frode Karlsen er leder i Kvæfjord Idrettsråd, som har jobbet med saken.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Det sier leder i Kvæfjord Idrettsråd, Frode Karlsen. Han har ved flere anledninger vært kontaktet om problemstillinger som omfatter håndballen og klisterbruk i Kvæfjordhallen, både av hallbestyrer og Kvæfjord IL Håndball.

Håndballspillere fikk ikke trene og spille på lik linje med motstandere. Måtte kjempe for klisterbruk

Håndballspillerne i Kvæfjord fikk ikke lov til å bruke klister på hjemmebane, sier leder. - En misforståelse, sier hallbestyreren.


– Idrettsrådet har tidligere blitt kontaktet av håndballfolket angående frustrasjon rundt manglende tillatelse for bruk av klister i hallen. Da har vi hatt forståelse for Kvæfjord IL Håndballs situasjon. Men samtidig må de forholde seg til gjeldende regelverk om at klister kun kan benyttes fra og med 15-årsklassen og at eventuelle særbestemmelser i den enkelte hall alltid skal overholdes, sier Karlsen.