Snødde inne og fikk ikke konkurrere: – Fordel i kampen om ungdomstrøya

Det avlyste rennet fra Toblach til Cortina kan vise seg å slå heldig ut for Magnus Vesterheim.

TRIVES I ROSA: Mag­nus Ves­ter­heim på vei mot mål i Mar­cia­lon­ga forrige helg. Helgens langløp i Italia ble avlyst på grunn av ekstremvær med stort snøfall. Det kostet 10.-15.000 kroner ekstra i hotellutgifter for Vesterheims lag. Foto: Visma Ski Classics 

sport

Sesongens sjette konkurranse i langløpsverdenscupen, Visma Ski Classics, ble avlyst grunnet ekstremvær i regionen av Italia der Vesterheim og verdenscupsirkuset var samlet. Lokale myndigheter erklærte rødt farenivå etter et snøfall på drøyt en meter i løpet av ett døgn, og la ned forbud mot store offentlige sammenkomster, inkludert sportsarrangementer. Sikkerheten kunne ikke garanteres.

Brøt i fjor

Magnus Vesterheim har forståelse for avgjørelsen. Han var innesnødd i Toblach sammen med resten av laget til Team Kaffebryggeriet.