Fikk henge på toppløpere og oppnådde karrierebeste i NM

Eirik Mikkelsen og Torgeir Sulen Hovland sugde til seg lærdom gående i rygg på norgesmesteren og bronsemedaljøren.

FORNØYDE: - Avstanden til de beste krymper stadig, konstaterer Eirik Mikkelsen og Torgeir Sulen Hovland etter gode prestasjoner på åpningsdagen av NM. Foto: Privat 

sport

Harstad-duoen til start på åpningsdistansen i norgesmesterskapet i langrenn torsdag gjorde mesteparten av jobben selv, men fikk drahjelp til sine beste resultater i et NM for senior. Sulen Hovland kom på 13.-plass, mens Mikkelsen ble nummer 28.

– Inspirerende

Sulen Hovland, som representerer Kvaløysletta, startet minuttet før hjemmefavoritt Emil Iversen, som er oppvokst i Meråker. Landslagsløperen tok igjen harstadværingen etter cirka to tredels løp på 15-kilometeren i klassisk stil. Sulen Hovland gikk i rygg på Iversen i fire kilometer.