Vraker NM-sprinten i håp om å hente ut topplasseringer

I utvelgelsen av konkurransedager i NM har Torgeir Sulen Hovland mulige internasjonale oppdrag i bakhodet.

FØLGER OPP? Fjorårets NM ble en suksess med 8.- og 17.-plass. Torgeir Sulen Hovland håper å markere seg også i år. 

sport

Harstadværingen stiller til start på åpningsdistansen i norgesmesterskapet i langrenn i Meråker torsdag. Fredag tar han fri når konkurrenter flest skal gå fristilsprint. I fjor slo Sulen Hovland til med 8.-plass i sprint, men da var det i klassisk stil.

Sulen Hovland på andreplass i Östersund:

Sikter seg inn mot verdencup

Torgeir Sulen Hovland håper andreplassen i Skandinavisk Cup sender et signal oppover i systemet i skiforbundet.


Kynisk

– Jeg hadde fort valgt annerledes med den andre stilarten i fredagens sprint. I år anser jeg at sjansen for toppresultater er større i de to andre løpene. Med tanke på veien videre og resten av sesongen, der jeg har et håp om å kvalifisere meg for større løp. må jeg prioritere. Helst skulle jeg gått alt, men jeg velger de sterkeste kortene mine. Så får vi se med fasit i hånd lørdag ettermiddag om valget er riktig, sier Sulen Hovland.