Barn i Harstad får komplett utstyr fra gavmild hockeystjerne

Ishockeystjernen Mats Zuccarello ønsker å promotere sporten i Nord-Norge. Harstad ishockeyklubb mottar derfor 12 komplette sett med utstyr for barn.

Mats Zuccarello og Rangers tapte 3–4 etter forlengning for Vegas Golden Knights søndag. Foto: Andres Kudacki / AP / NTB scanpix 

sport

Gaven overleveres klubben 23. januar, men det glade budskapet kom fra New York Rangers-profilen via Zuccarellostiftelsen torsdag. Zuccarello har gjennom sin stiftelse mottatt en gave på 25 komplette hockeysett fra sin fagforening National Hockey League Player’s Accociation (NHLPA) og deres satsning på barn og hockey: Goals & Dreams. 12 av disse får Harstad, mens de øvrige skal brukes til å promotere sporten på Vestlandet.

Zucca: – Harstad midt i blinken

– For meg er det viktig at ishockey skal få vokse og spre seg til hele landet, og derfor var jeg fast bestemt på at dette utstyret fra NHLPA skulle gå til små-klubber fra områder der hockeyen har et kjempepotensial for å vokse. Da passer det midt i blinken med Harstad Ishockeyklubb, sier Zuccarello.