Slo til med to norgesrekorder

Treffsikkerheten til Tinden-rekrutter blir stadig bedre.

DYKTIGE: Torje Ludviksen og Amalie Storelv har satt sin andre rekord sammen i miks for rekrutter i løpet av fire måneder.  Foto: Privat

sport

Onsdag kveld ble det satt to norske rekorder under kveldsstevnet på Breistrand.

Duoen Torje Ludviksen og Amalie Storelv skjøt norsk rekord for lag i klasse recurve miks 2. De oppnådde sterke 558 poeng av 600 mulige, og forbedret sin egen rekord med hele 20 poeng. Den tidligere rekorden var bare en drøy måned gammel fra et stevne 7. desember i fjor. Duoen har også norgesrekorden i klassen også med 60 piler.

Rekordgod skyting i sesongstarten

Torje Ludvigsen og Amalie Storelv samarbeidet om en norgesrekord da bueskytterne trakk innendørs.


Onsdag kveld oppnådde 14-årige Storelv også norsk rekord individuelt i rekruttklassen for jenter med recurvebue. Hun skjøt imponerende og fikk 286 poeng av 300 mulige på 30 piler. Storelv forbedret den norske rekorden med fire poeng. Den hadde Tilde Wahl Hansen fra Askim i sitt eie fra hun fikk 282 poeng i et stevne 29. oktober i fjor.