Lødingens håndballherrer om mulig opprykk:

Nøktern serieleder

Kjell Hugo Pedersen trener et lag som troner på toppen av årets 3.-divisjon. Men han har samtidig is i magen når temaet dreies mot kvalikspill og opprykk.

NØKTERN: Kjell Hugo Pedersen har is i magen når det kommer til seriemesterskap og tanker rundt ei eventuell framtidig opprykkskvalifisering. - Uten påfyll i stallen og en satsing forankret i regionen, er ikke opprykkskvalik verdt å diskutere, sier Pedersen. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

For Lødingen-treneren, som tok over laget tilbake i 2014, er det for første gang i karrieren som håndballtrener at man realistisk sett kan snakke om å rykke opp til nasjonalt nivå. Laget fra håndballkommunen har gått fra å være helt sist i divisjonen til å ligge på toppen av sin 3.-divisjonsavdeling. Derfor begynner man nå også å se nærmere på om laget kan være i stand til å eventuelt kunne gå i opprykkskvalifisering med et håp om å eventuelt ta et opprykk. Men treneren er usikker på om det i det hele tatt lar seg gjøre.

– Egentlig er dette et spørsmål som vi ikke tar stilling til før sesongen er over. Foreløpig har vi ikke tatt praten med spillergruppa om man faktisk går for et nivåmessig løft.