Lødingen protesterer mot Bodø 3s spillerbruk:

– Et kjipt tilfelle

Lødingen har levert protest på Bodøs 3 bruk av spillere da laget tapte 16-29 lørdag.

PROTEST: Hugo Jacobsen (t.v.) og Arnfinn Kirkhaug brukte mandag ettermiddag for å rede grunnen for en protest mot Bodø 3. Arkivfoto: Andreas Isachsen  Foto: Andreas Isachsen

sport

For ifølge Lødingen er det gode grunner for at lagets håndballherrer ble feid av banen i lørdagens 13-målstap. Da mønstret Bodø 3 et mannskap hvor en rekke spillere har sin hverdag på 2.-divisjonsnivået.

– Regelverket, som er utarbeidet av Norges Håndballforbund, sier at det er lov til å hente tre spillere under 21 år ned for å bidra til spill i klubben på lavere nivå. I lørdagens oppgjør er vi 100 prosent sikre på at minst fire av spillerne er i denne kategorien, sier styremedlem Hugo Jacobsen.