Innebandyklubbens sportslige leder lover ny giv i det nye året:

– Skal gi vår nyttårsgave

Nicolai Christensen tror på at Harstad Innebandyklubb skal starte året med å gi sitt publikum julegaven som de aldri fikk.

POENGTOKT: Pavel Semenov og Harstad IBK lyktes ikke med å hente hjem seieren i førjulskampen mot Sandnes Lørdag håper laget at de skal være gode nok til å ta årets første seier mot tabelljumbo Bækkelaget lørdag. Arkivfoto: Ivar Hjelvik  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Det er håpet som klubbens sportslige leder besitter, etter at klubben ikke lyktes i kamp mot motstander Sandnes i siste seriekamp før jul. Da endte oppgjøret i Harstadhallen i et forsmedelig 6-11-tap. Nå vil innebandyklubben ta opp tråden der de slapp, og satser på at det er nå hjemmepublikummet skal få det de ser etter.

– Vi har et klart ønske om å komme godt i gang i det nye året, påpeker Christensen før helgas oppgjør mot Bækkelaget.