Nytt stortap, men tre ganger bedre enn sist

Baklengsmålene var de samme 54 som sist, men offensivt var det et løft for Landsås/Kvæfjord.

NYKOMMER: Ulrikke Dahle var et friskt pust og bidro med tre mål i sin debut for Landsås. Torsdagens lokaloppgjør ble som ventet en transportetappe for storesøster Harstad, men Landsås hevet seg fra første innbyrdes oppgjør tidligere i sesongen. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Samarbeidslaget skåret ti ganger til glede for et entusiastisk hjemmepublikum, som på tribunen vant en klar seier. Det smittet over på spillerne, som var langt mer besluttsomme og direkte enn tidligere.

På banen var opprykksjagene Harstad oppskriftsmessig best i torsdagens 3.-divisjonsoppgjør, men avstanden var mindre enn da lagene møttes tidligere i høst. Da vant Harstad 54–3. Denne gang endte kampen 54–10.