Nytt stortap etter 0-22 til pause

For andre gang i sesongen gikk Landsås av banen uten å skåre mål før pause.

Maja Jakobsen og Hedvig Slubowski måtte igjen tåle stryk sammen med medspillerne i Landsås.  Foto: Solveig Marie Hokland Larssen

sport

Ankenes ledet 22-0 over Landsås etter første omgang i søndagens 3.-divisjonskamp i håndball for kvinner.

Kampen endte 45-3. Det første målet for Landsås kom etter ett minutt av 40 sekunder av andre omgang. Det neste snaut to og et halv minutt senere. Så skulle det gå hele 25 minutter før den tredje ballen fant veien forbi Ankenes-målvakten.

Tapet føyer seg inn i rekke av resultater med stygge sifrer for det unge Landsås-laget, som tidligere i høst har tapt med 53 mål mot Bodø og 51 mål mot Harstad. I sistnevnte oppgjør tok det også over én omgang før første skåring kom for Landsås.

Målskårere for Landsås var Anne Birgitte Vik Mikalsen, Katrine Andreassen With og Kristine Jacobsen.